Wie ben ik

Ik ben Kiki Dalm, geboren en getogen in Limburg. Voor mijn studie aan Hogeschool Larenstein ben ik in Arnhem terecht gekomen. Na de opleiding Land en Watermanagement te hebben afgerond ben ik op het Nationaal Centrum Paardrijden voor Gehandicapten gaan werken. Naast mijn werk als vrijwilligerscoördinator en beheerder van de kinderboerderij heb ik een opleiding gevolgd om paardrijlessen te kunnen geven aan mensen met een beperking. Dit les geven heb ik jaren met veel plezier gedaan zowel op het NCPG als op manege Zandewierde. Naast de opleiding tot instructrice paardrijden gehandicapten heb ik een uitgebreide EHBO cursus voor paarden gevolgd en deze later nog aangevuld met een EHBO cursus voor honden.

In 2011 heb ik bij Mens en Hond consultancy een opleiding om sociale vaardigheids- en weerbaarheidstrainingen te gaan geven aan kinderen en jongeren met een hond als co-trainer gevolgd. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond, in de toekomst wil ik sociale vaardigheids- en weerbaarheidstrainingen gaan geven.

Mijn eigen honden begonnen een steeds grotere rol in mijn leven te spelen en toen ik het aanbod kreeg om Snoezel & Puf over te nemen was de keuze snel gemaakt. Het intensief bezig zijn met de honden en hun gedrag te observeren prikkelt mij om steeds meer te lezen en leren over hondengedrag.

 

 

 

Comments are closed.