In memoriam

Afgelopen donderdag 4 juni is Daan onverwachts overleden, Gezien zijn leeftijd, 17, hield ik hier al een tijd rekening mee maar dit kwam toch volledig onverwacht. Hij is tot het laatste moment een gelukkige hond geweest. Hij was de directeur, mijn maatje, mijn kruikje in bed, we deelden dagelijks mijn lunch en ik vertelde hele verhalen tegen hem in de bus. Hij laat een grote stilte achter, hoe klein hij ook was, zijn ego was groot. Hij heeft meerdere honden mee opgevoed en dwong bij iedere hond respect af met zijn aanwezigheid. Hij wordt enorm gemist.


Fleur

Fleur, je was een geweldige hond, altijd vol gas overal voor gaan. Spelen, denderen over de hei, zwemmen en vooral spelen met een tennisbal was je lust en je leven.  Samen met Dieber er op uit, samen rellen, alles deden jullie samen. 2 dikke vriendinnen. De laatste paar dagen zorgde Dieber ervoor dat andere honden je niet lastig konden vallen. Je linkerknie zorgde voor steeds meer problemen waardoor je in je hele lijf problemen kreeg. Ondanks pijnstilling kreeg je steeds meer pijn en dat had je niet verdiend.

En nu, nu is het stil in huis. Fleur we missen je en zullen je nooit vergeten. Bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven en geleerd. Nicky en Christiaan, bedankt voor het vertrouwen.

 

Tyler

Teddie

Joey

Heather

Comments are closed.